• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Amazing day

184 keer gelezen

Ook deze week natuurlijk weer een blog met een nieuwe pagina uit de planner van Natalie. Deze planner pagina is gemaakt door 4 frisse groene en blauwe kleuren van de Harmony inkten te blenden over een stencil uit de Planner stencils 3 set. Daarna heeft ze met een stempel langs de rand met zwarte inkt gestempeld en zijn er verschillende leuke stansen geplaatst. Op enkele stansen is een tekst gestempeld. Dat geeft soms net even wat meer accenten aan je stans. Met de Poooli printer heeft ze een foto geprint en deze op een stans geplaatst. Door de geinige papagaai uit de lijn van Joset te gebruiken krijgt dez planner pagina een vrolijke uitstraling. Als laatste heeft Natalie nog gespetterd met een witte- en zwarte Molotow en als extra nog een doodle-lijntje gezet. Natuurlijk mogen de witte accenten met de Signopen niet ontbreken. Deze maken de planner pagina helemaal af.

Ook bij deze planner pagina heeft ze weer een reinforcer stans van ECD gebruikt bij de gaatjes. Dit maakt het extra stevig en ziet er leuk uit. Dinsdagmiddag 7 februari is Natalie ook bij ons in de winkel en gaan we LIVE vanuit onze studio weer heel veel leuks laten zien van Elizabeth Craft Designs. Zet hem dus in je agenda!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag