• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5676 artikelen

Art by Marlene

2742 keer gelezen

Jilldis Mulders heeft al heel veel leuks gemaakt met de nieuwe collectie Art by Marlene van Studio Light. Tijdens de DEMO in de winkel heeft Jilldis ook LIVE voor inspiratie gezorgd en die video kun je weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog. Vandaag willen we jullie nog veel meer leuks van Jilldis laten zien dus lees gezellig mee.

De collectie Art by Marlene is altijd heel erg kleurrijk met lekkere felle kleuren. Voor onderstaande tag heeft Jilldis de nieuwe stempel doggie diva gebruikt. De rok heeft Jilldis gemaakt van designpapier. Zien jullie wat voor een leuk effect dat geeft. De kat rechtsonder komt uit de andere stempelset genaamd Frida’s friends.

In de nieuwe collectie zit ook een hele handige stans voor het maken van je eigen journal. Met deze set kun je de buitenkant van je journal stansen maar ook alle bladzijdes aan de binnenkant. Je kunt natuurlijk zoveel bladzijdes toevoegen als je zelf wilt. Een leuk elastiek erdoorheen en pimpen maar. In deze journal set zitten ook nog leuke accessoires die je kunt gebruiken bij het pimpen. Aan de binnenkant heeft Jilldis de nieuwe hippie bus gestempeld en gekleurd.

Jilldis heeft de journal set ook gebruikt bij onderstaande projecten. Zien jullie hoe verschillend deze weer zijn. Op de voorkant van onderstaand journal heeft Jilldis de nieuwe stempel Frieda’s friends gebruikt. In deze stempelset zitten ook nog allemaal dierenstempels die je weer leuk met elkaar kunt combineren. Het konijntje voorop het journal heeft Jilldis met krimpfolie gemaakt zodat je een heel klein bedeltje krijgt. Hiervoor gebruik je de krimpfolie van Vaessen.

Aan de binnenkant van het rechter journal heeft Jilldis de nieuwe border stansen gebruikt. Dit zijn twee verschillende borders die je weer prima met elkaar kunt combineren.

Voor onderstaande tag heeft Jilldis de nieuwe stempel smart bookworm gebruikt. In deze stempelset zitten zowel de muis, de bookworm, de boeken en de tekst.

Een vrolijk schudkaartje mag tuurlijk niet ontbreken bij deze kleurrijke collectie. Het hondje in het schudkaartje komt uit de stempelset doggie diva en die kun je natuurlijke alle kleuren van de regenboog geven. De vogels op de achtergrond zijn gestempeld met de frida’s friends stempel.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag