• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5249 artikelen
  •    

Bee Happy

279 keer gelezen

Jullie hebben vast al wel het leuke bijen thema van de nieuwe collectie van Craftlab gezien. Antoinette is daar lekker mee aan de slag gegaan. Ze heeft de stansset honeybees gebruikt in combinatie met de honingraat embossingfolder. Door bij de embossingfolder gele inkt te gebruiken krijg je een leuk effect op je kaart. In deze collectie zit natuurlijk ook een bijpassende stempelset met bijtjes en bijpassende teksten.

Het flip over kaartje is een model wat Natalie heeft uitgewerkt voor ons All Inclusive abonnement en wat Antoinette ook gemaakt heeft.

Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen. Wat zijn de voordelen?
– onbeperkt toegang tot alle OnlIne Workshops
– minimaal 2 nieuwe video’s per week
– unieke kaartmodellen en patronen
– tips & tricks
– uitgebreide productinfo

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag