• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Beschuit met muisjes

678 keer gelezen

Het Bella Lulu “Beschuit met muisjes” designpapier is zo leuk voor een baby kaart maar ook voor een mini album zoals Gerlinde gemaakt heeft. Bij het designpapier zitten ook plaatjes dus dat maakt je kaart of ander project helemaal compleet.

Gerlinde heeft het album aangekleed met stansen en stempels van Creative Craftlab. De baby stempels van Craftlab zijn verkrijgbaar in het Nederlands en Engels dus voor elk wat wils.

Gerlinde heeft op verschillende pagina’s de wolken stans van Craftlab gebruikt en de plaatjes verwerkt in diverse stansen zoals het vliegtuig van Craftlab. De tekst “cute” & “baby” zijn met het striped alfabet gemaakt. Dit is een stansset met alle letters van het alfabet zodat je alle teksten kan maken die je maar wilt.

Hier zie je ook het treintje van Craftlab, leuk toch met de plaatjes uit de set van Bella Lulu?

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag