• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5466 artikelen

Best Dad

2095 keer gelezen

Over een maand is het Vaderdag dus is het de hoogste tijd om met dit leuke thema aan de slag te gaan. Jolanda heeft al LIVE onderstaand vaderdagkaartje gemaakt. Deze video kun je weer terugkijken op ons YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog.

Voor de basis van haar kaart heeft Jolanda de large tag van CraftLab gebruikt. Deze heeft ze gestanst uit zwart cardstock van Bella Lulu. Het designpapier is van Stamperia genaamd Sir Vagabond en is uitermate geschikt voor het maken van stoere mannenkaarten.

Er is maar één superhero en dat is natuurlijk onze Ted. Kijk hem eens druk in de weer met de toolbox en het nieuwe gereedschap van Studio Light. De teksten superhero en best dad komen uit de nieuwe Engelse Vaderdag stempel van Studio Light. De tekst “best dad” heeft Jolanda gestempeld op het nieuwe ticket van Studio Light. Het ticket heeft Jolanda bovenaan het label vastgemaakt met behulp van een stukje zwart hempcord.

De gears heeft Jolanda op kleur gebracht met de kleur shimmer inkt gilded sky. Zien jullie wat voor een mooi effect dit geeft. De accentjes op Ted zijn neus en ogen heeft Jolanda gemaakt met een signo multiliner. Jolanda laat met dit kaartje zien dat je het cute stijltje van CraftLab heel goed kunt combineren met de stoere mannenlijn van Studio Light.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Best Dad”

  1. horsmeier schreef:

    Super leuk! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag