• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5379 artikelen
  •    

Cheers

1975 keer gelezen

Karin heeft vorige week een stoere mannenkaart gemaakt met de materialen uit de collectie Gearhead’s Workshop van Studio Light. De video kun je weer terugkijken op ons YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog. In deze blog willen we jullie graag nog meer leuks laten zien met deze nieuwe collectie van Studio Light.

Karin heeft Live deze stoere mannenkaart gemaakt met de nieuwe collectie Gearhead’s van Studio Light. Ze heeft in de kaart pockets gemaakt waar je weer leuke labels in kunt steken. Achter de losse flapjes zitten magneetjes waardoor de kaart mooi dicht valt. Met de nieuwe pons van Vaessen heeft ze de mooie rand met kruissteken gemaakt. Onmisbaar voor op stoere mannenkaarten deze pons. Karin heeft verschillende printjes uit het designpapier gebruikt op haar kaart. De losse elementen komen uit het stansblok paper elements. De teksten heeft Karin gemaakt met twee verschillende stempels uit deze nieuwe collectie.

Ook deze stoere verjaardagskaart heeft Karin gemaakt met de nieuwe mannenlijn van Studio Light. Door verschillende flapjes te maken en een pocket kun je ook in dit model kaart weer verschillende labels verwerken. Door designpapier te combineren met stempels en de losse tandwielen krijg je een heel leuk effect. Ook op dit kaartje heeft Karin de nieuwe pons met kruissteken gebruikt.

De blikvanger op Karin haar laatste mannenkaart is het grote tandwiel uit de toolbox. Door het tandwiel uit glitterkarton te stansen komt dit heel mooi uit op het designpapier. Een paar losse tandwielen en een tekst uit het stansblok maken deze stoere verjaardagskaart helemaal af.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt deze collectie los bestellen of als voordeelpakket.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag