• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Chilly december

1340 keer gelezen

Onze Pinguin Elvis van CraftLab hebben we ook maar weer eens van stal gehaald in deze blogpost. Wat een leukerd blijft hij om te verwerken op winterse kaartjes. En misschien had je het al wel gezien in de nieuwe catalogus van Studio Light. Er komt binnenkort een add on set aan voor onze Elvis…. 😉

Op bovenstaande kaart laten we nogmaals zien dat je met de drip- en de wolkjes borderz stansen van CraftLab mooie sneeuwranden kunt maken. Elvis trotseert de kou door een handgeschreven brief naar de brievenbus te gaan brengen.

Ben je benieuwd hoe de brievenbus is gemaakt? Bekijk dan {HIER} de video van Judith.

En je kunt onze Elvis natuurlijk ook prima gebruiken voor een kerstkaartje. Als je goed op de achterzijde van de verpakking kijkt zie je hoe je Elvis in meerdere posities kunt maken zoals op dit kaartje.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag