• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

De lente lacht

1802 keer gelezen

De eerste zonnestralen komen er aan dus we gaan lekker aan de slag met het maken van vrolijke lentekaartjes. De nieuwe knippen en plakken met Jaap staat helemaal in het teken van dit leuke thema. Gerlinde is al aan de slag gegaan met de nieuwe set happy spring en heeft er onderstaande kaartjes mee gemaakt. Voor de basis van onderstaand kaartje heeft Gerlinde de nieuwe mal gebruikt die in de set happy spring zit. Gerlinde heeft aan de mal nog een extra flap getekend zodat je een drieluik krijgt. De blikvanger op haar kaartje is de grote paddenstoel van craftlab. De bomen en het grasrandje zijn ook van craftlab, deze liggen vanaf eind deze week in de winkel. De lieve konijntjes en de teksten op Gerlinde haar kaartje zitten ook allemaal in de nieuwe knippen en plakken set happy spring.

Voor het maken van een shadowbox heeft Dutch Doobdoo deze leuke tekenmal in het assortiment zitten. Gerlinde heeft deze gebruikt voor de basis van haar kaartje. Door te werken met verschillende lagen grasrandjes krijg je nog meer diepte in de shadowbox. Bovenaan het kaartje heeft Gerlinde de wolkjes en de borderz stans wolken van craftlab gebruikt. Het designpapier en de gnooms komen uit de nieuwe set happy spring. In deze set zit ook een uitdrukvel met allemaal leuke teksten. Voor dit kaartje heeft Gerlinde de tekst ”kom we gaan de bloemetjes buiten zetten”. De bloemetjes in het gras zitten in de shadowbox spring van craftlab.

Jolanda heeft LIVE al een lente kaartje gemaakt met het allernieuwste knipvel hello spring van Bella Lulu. De cirkel vrolijk Pasen van Marleen past weer heel leuk op de slimline mal van craftlab. Ook Jolanda heeft het nieuwe grasrandje van craftlab gebruikt op haar kaart. De leuke gnooms rennen lekker door het gras en verstoppen alvast de paaseitjes. De video kun je ook weer terugkijken op youtube, de link naar de video kun je onderaan deze blog vinden.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag