• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5246 artikelen
  •    

Dean Duck

234 keer gelezen

Ben jij ook al verliefd geworden op het kleine kuikentje met zijn rode laarsjes? Afgelopen week hadden we een festijn met de leuke collectie van Dean Duck. Deze collectie bestaat uit een paperpad met mooie achtergronden en 4 bijpassende stansen. Judith heeft ook een live gegeven deze dag en heeft er een patchwork mal van Dutch Doobadoo bij gebruikt. Kijk hoe leuk het papier is dat komt erg leuk uit met deze mal. Deze tekenmal zit in onze Crafty Kit apple tree en is helaas niet los te koop.

De video van Judith kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Ook deze kaart heeft Judith met de set Dean Duck gemaakt. Kijk Dean met zijn rode laarsjes genieten in de plassen. Spelen in de regen is een feestje!

Monica was er dit festijn ook gezellig bij en maakte ook een tafereeltje met de set. Ze heeft hierbij de nieuwe shape art xl Maja van Dutch Doobadoo gebruikt. Het is een XL mal dus ideaal te combineren met alle stansen en bijpassende designpapier.

De video van Monica kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

De video’s kun je vanaf nu ook terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag