• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Diep in de zee

1154 keer gelezen

Vandaag willen we jullie in deze blog graag weer een paar onderwaterkaartjes laten zien. De onderstaande kaart is van Monica en zij heeft als basis de CraftLab slimline stans gebruikt. In de Bella Lulu set designpapier diep in de zee zit designpapier met heel veel bijpassende plaatjes en kleine elementjes om te knippen. Ideaal dus om de vakjes van je slimline kaart mee te vullen.

Op een maritieme kaart is het erg leuk om de transparante plakparels van Dress My Craft te gebruiken. Deze ku nje eenvoudig vastplakken met bijvoorbeeld Dutch Doobadoo lijm.

En dit is de kaart van Linda die ze gemaakt heeft voor ons online festijn diep in de zee. Ze heeft hierbij ook de stansmal van de onderzeeer gebruikt uit de Sweet Stories collectie. Als je deze stanst uit zilverkleurig spiegelkarton krijg je een leuk effect. Linda heeft er een dubbele kaart van gemaakt en de raampjes zijn doorkijkers geworden naar de binnenzijde van de kaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag