• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Early Spring

1836 keer gelezen

Afgelopen weekend tijdens het Friendz Festival heeft Anouk een DEMO gegeven met de februari collectie van Marianne Design. In deze blog laten we jullie de kaartjes zien die Anouk heeft gemaakt.

In de februari collectie van Marianne Design zitten allemaal nieuwe materialen voor het maken van Lentekaartjes en Paaskaartjes. De eyecatcher op onderstaande kaart is het lieve vlindertje van Eline. Anouk heeft als basis het craftstencil van het insectenhotel van Marleen gebruikt en hier een shakerkaart mee gemaakt. Het nieuwe shakermateriaal Lucky Blossom met de lieveheersbeestjes past natuurlijk perfect bij het insectenhotel. Zoals jullie zien kun je de nieuwe vlinders in verschillende houdingen maken, zo leuk om ze schuin te laten wegvliegen. Ook de nieuwe collectables mal van het bloedend hart past hier mooi bij. Anouk heeft de bloemen aangepast aan de kleuren van de vlinders zodat alles mooi bij elkaar past. De tekst kaartje voor jou komt uit de nieuwe stickerset voorjaar van Marleen.

Ook nieuw deze maand is deze circle lay-out mal. Deze nieuwe mal is een stuk kleiner dan de vorige ronde lay-out mal van Marianne Design. Deze nieuwe mal heeft een doorsnede van 12,5 cm. Een ideaal maatje voor het maken van vrolijke kaartjes of natuurlijk om te gebruiken voor het maken van dieptekaarten. Anouk heeft op onderstaand kaartje de nieuwe background gebruikt en deze zo gestanst dat hij past in deze ronde kaart. De ronde mal heeft Anouk nog een keer gemat op de donkerpaarse kleur uit het papierblok spooky colours want deze kleur steekt mooi af bij de paarse kleuren uit het nieuwe papierblok Early Spring. Ook op dit kaartje hebben de vlinders en de nieuwe bloem een plekje gekregen.

Natuurlijk zijn er deze maand ook heel veel leuke artikelen uitgekomen bij Marianne Design voor het maken van Paaskaartjes. Marleen heeft dit leuke Egg cottage ontworpen en Anouk heeft deze week hier ook een LIVE workshop mee gegeven. De link naar deze video vind je onderaan deze blog. De nieuwe scalloped borders kun je ook heel goed gebruiken als grasrandje zoals Anouk op onderstaand kaartje heeft gebruikt. Het nieuwe shakables egg past ook weer heel leuk op het Egg cottage. Van deze mal kun je weer een shaker maken met de bijpassende blisters en Easter shudmateriaal. De twee bunnies zijn toch zo schattig als je ze een blosje op de wangen geeft en wat accenten geeft met een signo multiliner. Met de nieuwe punch Die XL Eggs maak je in een handomdraai heel veel verschillende paaseitjes. Anouk heeft deze mal twee keer gestanst, 1 keer uit wit cardstock en 1 keer uit goud spiegelkarton. De tekst Pasen komt ook weer uit de nieuwe stickers van Marleen.

Het laatste kaartje van deze blog is een echt Lente kaartje. Vorige maand is het craftstencil L uitgekomen bij Marianne Design en natuurlijk kun je deze letter gebruiken voor het maken van je Lente kaartjes. Ook hier staan de bunnies gezellig naast elkaar in het gras. Ze hebben net de paaseitjes verstopt. De eitjes en de bloemen van de nieuwe collectables mal heeft Anouk gemaakt uit het paperpad partea van craftlab. Bovenaan de letter L heeft Anouk nog een rand gemaakt met de nieuwe scalloped borders. De passende tekst het is voorjaar zit ook in de nieuwe stickerset.

Onderaan deze blog alle gebruikte materialen van de kaarten uit deze blog zodat je ze eenvoudig kunt bestellen of op je verlanglijstje kunt zetten.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag