• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Easter is on it’s way

1912 keer gelezen

Eind deze week is het Pasen en natuurlijk zijn we nog volop bezig met het maken van gezellige Paaskaartjes. Mindy en Myrthe zijn aan de slag gegaan met de nieuwe rubberen stempels van Dutch Doobadoo. In deze blog willen we jullie hier graag meer over vertellen.

Mindy heeft voor de basis van haar kaart een tweeluik gemaakt met een pagina uit de album art box van Dutch Doobadoo. Door de mal 2 keer te tekenen met een rillijn ertussen krijg je dit leuke tweeluik. Voor de grasrandjes heeft ze het mask art gras gebruikt van Dutch Doobadoo en deze heeft ze op kleur gebracht met de groene inktjes van CraftLab. De leuke teksten op Mindy haar kaart zijn van de stempelset so-egg-cited van CraftLab. in deze stempelset zitten allemaal leuke Engelse teksten die je kunt gebruiken op je Paaskaartjes.

De nieuwe stempels van Dutch Doobadoo heeft Mindy ingekleurd met copic markers. Door de stempels met foam op te plakken krijg je wat meer diepte in de kaart

Ook Myrthe heeft de nieuwe stempels ingekleurd met copic markers en zie je hoe verschillend de stempels zijn geworden door het gebruik van andere kleuren. Myrthe heeft voor de basis van haar kaart de A6 essentials mal van CraftLab gebruikt. Op de a6 mal heeft Myrthe twee ATC kaartjes geplakt en deze alleen aan de zijkanten vastgeplakt zodat je de kaart nog kunt openvouwen. Aan de binnenkant van de kaart heeft Myrthe een achtergrond gemaakt met de inktjes van Craftlab en hier een tekst op gestempeld die ook uit de stempelset so egg-cited komt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Easter is on it’s way”

  1. horsmeier schreef:

    Wat een vrolijkheid! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag