• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

Er was eens… Safari

488 keer gelezen

Jolanda en Monica zijn deze week allebei aan de slag gegaan met de “er was eens…” kit in het thema Safari. Jolanda heeft onderstaand slimline kaartje gemaakt en heeft van onze Elvis een echte ranger gemaakt. De video van Jolanda kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Monica heeft onderstaand kaartje gemaakt met als basis de Shape Art Priscilla van Dutch Doobadoo. Van de mini slimline cirkels van Marianne Design heeft ze een uitkijkpost gemaakt. Op haar kaartje heeft ze het aapje van Elizabeth Craft Designs gebruikt en het leuke designpapier komt uit het papierblok Jungle out there van Creative Craftlab.

De video van Monica kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Wij hopen dat we jullie weer mochten inspireren met deze kaartjes. Tot de volgende Er was eens!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag