• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5191 artikelen
  •    

Festijn silhouette stempelen

768 keer gelezen

Wat is het toch leuk om aan de slag te gaan met stempels en inkt. Helemaal met de nieuwe silhouette lijn van Studio Light. Deze bestaat weer uit 6 verschillende stempels die erg leuk met elkaar combineren. Daisy heeft er onlangs weer een leuke live mee gegeven. Mocht je deze gemist hebben kun je deze onderaan deze blog terug kijken op ons Noor & Zo YouTube kanaal.

Daisy heeft bij bovenstaande kaart harmony inkt gebruikt en door er water op te spetteren krijg je het leuke stippeneffect. Daarna heeft ze een silhouette stempel gecombineerd met een nieuwe stans. Dit is de clover stans en daarbij zit een frame waarop je de teksten die bij de set zitten kunt stempelen. Zo maak je snel een kaartje voor iemand.

Op de andere kaart is ze aan de slag gegaan met de stempel met paddenstoelen. Die kun je natuurlijk ook bij de fairiesl stempel van Bella Lulu gebruiken. Ook hier heeft ze gewerkt met harmony inkt en water. Klein tekstje erbij en de kaart is af.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag