• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Fijne dag

1068 keer gelezen

Een fijne dag is meestal nog een beetje fijner als het lekker weer is toch? Jolanda heeft zaterdag dit tropische kaartje LIVE gemaakt. In de hoofdrol onze Henri het nijlpaard. Met de intro was deze zeer snel uitverkocht maar begin oktober wordt deze leuke Friendz mal weer verwacht. Onderaan deze blog kun je hem alweer in pre-order bestellen.

Jolanda heeft de mal van de mok van CraftLab weer eens voor de dag gehaald. Naast een beker warme chocomel kun je hier natuurlijk ook gewoon een zomerse cocktail mee maken.

De stans achter de mok is de nieuwe “in de spotlight mal”, een mallenset met bijpassende stempels van Marianne Design die we jullie weer met een leuke korting aan kunnen bieden zolang de voorraad strekt.

Ook dit kaartje van Whitley willen we graag met jullie delen in deze blog. Ook zij heeft een zomerse cocktail gemaakt op een slimline kaartje bij zonsondergang.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag