• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Fijne Paasdagen

1882 keer gelezen

Ook deze week hebben we weer een leuk spotlight artikel en dat is deze shadow box mal van Marianne Design. Je shopt deze mal nu met 50% korting zolang de voorraad strekt. Anouk is er al mee aan de slag gegaan en heeft er onderstaand tafereeltje mee gemaakt.

De shadowbox is heel gemakkelijk in elkaar te zetten door de mal twee keer uit te stansen uit cardstock of designpapier. Uit een van deze twee delen stans je nog de voorkant eruit zodat je ook echt een box krijgt waar je in kunt kijken. Vouw dan aan allebei de delen de twee zijkanten goed om en plak deze op elkaar zodat er een box ontstaat. Bij de mal zit ook nog een tussenstukje die je tussen de twee zijkanten kunt plakken waardoor je in de hoogte een leuk tafereeltje kunt maken. Anouk heeft dit tussenstukje gebruikt om verschillende lagen gras in de shadowbox te maken.

Anouk heeft het nieuwe background knipvel van Eline op de achterwand geplakt van de shadowbox zodat je echt een tafereeltje krijgt met gras, bomen en de zon. Op de voorgrond zitten de nieuwe konijntjes van Marianne Design lekker in de het gras. Anouk heeft de paaseitjes uit verschillende kleuren gestanst zodat ze goed opvallen in het hoge gras. De bomen op de voorkant en de ladder zitten in de Spotlight mal van de shadowbox.

De teksten die Anouk heeft gebruikt komen uit de nieuwe stickerset voorjaar van Marleen. Deze heeft Anouk gemat op de Nested Circles van Creative Craftlab.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag