• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Fireplace

852 keer gelezen

Monica heeft op onderstaand kaartje knipvel Fireplace en de stempel Kerst van Bella Lulu gebruikt. De blikvanger op dit kaartje is de shaker met de stansmal Holly Circle van Precious Marieke, de achtergrond in de shaker heeft Monica gemaakt met de Mask Art Bricks van Dutch Doobadoo. Het designpapier komt uit het papierblok Santa stop here van Creative Craftlab en voor de basis heeft ze de Shape Art Priscilla van Dutch Doobadoo gebruikt.

Voor onderstaand kaartje heeft Monica van de Shape Art Jef van Dutch Doobadoo een fancy fold card gemaakt. Ook op dit kaartje heeft ze het knipvel Fireplace van Bella Lulu gebuikt en het designpapier komt uit het stansblok Santa Stop here van Creative Craftlab.

Op het middelste deel van het kaartje heeft Monica een achtergrond gemaakt met de Mask Art Bricks van Dutch Doobadoo. Ze heeft hier voor de Harmony inkt Pine Tree en de Expanading mousse in de kleur wit van Card Deco gebruikt.

Met de Expanding mousse in de kleur wit heeft Monica op beide kaartjes ook de sneeuw gemaakt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag