• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

Flierefluiten

558 keer gelezen

Wat hebben jullie het weekend gedaan? Henri was lekker in het zonnetje aan het flierefluiten. Jolanda heeft LIVE deze kaart gemaakt. Onderaan deze blog kun je natuurlijk de video ook weer terugkijken.

Henri maakt een grote plons in het zwembadje. De stans van het zwembadje heet kiddie pool en komt uit een eerdere collectie van Sweet Stories. We kunnen jullie deze nu aanbieden met een leuke korting! De plons heeft Jolanda gemaakt met de nieuwe splash male van Dutch Doobadoo, op kleur gemaakt met de kleur Ocean van Izink.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag