• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5377 artikelen
  •    

Floral Delight

2292 keer gelezen

Er komt weer een hele mooie nieuwe collectie aan van Dutch Doobadoo en deze keer is het thema Floral Delight. Jolanda’s vingers jeukten om er al mee aan de slag te gaan dus dat heeft ze afgelopen zondag dan ook gedaan in haar online workshop. Ze heeft er een flip flop kaart van gemaakt en spontaan ontstond het idee om er een challenge aan te koppelen. (lees onderaan deze blog hoe je mee kunt doen)

Laten we starten met de basis boodschappenlijst van het papier en cardstock dat je mag snijden.

Basis kraft cardstock:

17 x 30 cm – ril aan beide zijden op de korte kant op 8 en 9 cm

15 x 12 cm – ril aan de korte zijde op 1 cm

16 x 12 cm – ril aan de korte zijde op 1 cm 

10 x 28 cm – ril aan de korte kant op 14 cm

6 x 30 cm – ril op de korte kant op 15 cm

19 x 4 cm – ril aan beide zijden op de korte kant op 1 cm

7 x 14 cm

Designpapier

16,5 x 11,5 cm

2 stuks 13,5 x 11,5 cm

2 stuks 14 x 11,5 cm

3 stuks 13,5 x 9,5 cm

3 stuks 14,5 x 5,5 cm

4 stuks 16,5 x 7,5 cm

16,5 x 3,5 cm

13,5 x 6,5 cm

11,5 x 14 cm

Je krijgt dus een kaart met allemaal leuke flapjes en losse kaartjes. Jolanda heeft er ook nog een banderol omheen gemaakt met een basismal lace shape uit de nieuwe collectie Vintage Dairies van Studio Light.

In dezelfde Vintage Diaries zit ook weer een mallenset in het thema Art Elements met daarin leuke penselen, pennen, verfspetters en meer. Die kun je natuurlijk ook weer prima combineren met onze Friendz diertjes. Jolanda heeft deze keer gekozen voor Henri het nijlpaard.

Henri verschijnt zowel op de cover als aan de binnenzijde van het project. Bij de collectie Floral Delight krijg je ook verschillende zakjes met stansplaatjes om je project aan te kleden passend bij je designpapier.

Op de cover heeft Jolanda een mooie print met bloemen gekozen uit de set designpapier. In deze set papier zit 24 vel papier die allemaal bij elkaar passen dus als je alle prints met elkaar combineert krijg je een mooi geheel.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Je kunt meedoen aan deze challenge door je creatie te posten in onze Noor & Zo Facebook groep voor zondag 21 april aanstaande. Gebruik hierbij de hashtag #flipflopchallenge. We hopen dat jullie natuurlijk allemaal gezellig mee gaan doen. Jolanda zou het ook heel leuk vinden als jullie onder deze blog een reactie achterlaten. Dankjewel weer voor het lezen!

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Floral Delight”

  1. horsmeier schreef:

    Super project en goed uitgelegd! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag