• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Ga uit je bol

1879 keer gelezen

De nieuwe knippen en plakken met Jaap ”Happy Spring” is bij ons binnen en Jolanda is er direct mee aan de slag gegaan. Ze heeft er deze vrolijke kaart mee gemaakt. De video van deze kaart kun je ook weer terugkijken op ons youtube kanaal, de link vinden jullie onderaan deze blog. In de set happy spring zitten 2 knipvellen, 12 vellen designpapier (dubbelzijdig bedrukt), 1 stansvel en 3 tekenmallen. Jolanda heeft op haar kaartje de nieuwe essentials mal van het huis van craftlab gebruikt die vanaf volgende week vrijdag in de winkel ligt. Ook de leuke bomen zijn van craftlab en komen volgende week uit.

Het grasrandje heeft Jolanda gemaakt met een nieuwe borderz stans van craftlab en deze kun je ook alvast in pre-order bestellen. In het gras heeft de Paashaas al paaseitjes verstopt. De teksten op Jolanda haar kaart komen uit het stansvel happy Spring. In dit stansvel zitten heel veel verschillende teksten die je zo kunt uitdrukken, ideaal toch?

Ook Corry heeft al een kaartje gemaakt met de nieuwe knippen en plakken met Jaap. Voor de basis van haar kaart heeft Corry één van de mallen gebruikt die ook in de set zitten. Ook Corry heeft op haar kaart het nieuwe huis en het grasrandje van Craftlab gebruikt. Het huisje is heel leuk te combineren met de leuke plaatjes uit de knipvellen. Zien jullie het kleine konijntje verstoppertje spelen in de tuin?

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag