• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Goede Feestdagen

521 keer gelezen

Ook van Marianne Design liggen de eerste kerstartikelen al in de winkel. Vorige week tijdens de demo heeft Anouk ook weer heel veel leuks gemaakt met deze nieuwe collectie van Marianne Design en dat laten we jullie graag zien in deze blog. Anouk heeft een schommelkaart gemaakt met de nieuwe ronde winter Circle van Marianne Design. Een schommelkaartje maak je heel gemakkelijk met een paar verschillende maten cirkelstansen. Anouk heeft hierbij de cirkelstansen van Carlijn gebruikt. Het schommelgedeelte is gemaakt met de grootste cirkel die een doorsnede heeft van 15 centimeter. Deze vouw je dubbel en vouw je goed door zodat de cirkel kan wiebelen. Op deze halve cirkel heeft Anouk twee kleinere maten cirkels geplakt en hierop heeft ze de let it snow mal van Marleen en de nieuwe winter circle mal van Marianne Design geplakt. De leuke elfjes zijn druk bezig met de boom te versieren. Anouk heeft het paperblock Jolly Christmas gebruikt. Behalve leuke printjes zitten er ook effen kleuren in het blok. Zie je hoe mooi alle kleuren bij elkaar passen?

De hardloper deze maand is toch wel de A6 Snowflakes mal. Een veelzijdige mal die je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Op onderstaand kaartje heeft Anouk een shaker gemaakt met behulp van de handige kant en klare blisters van Marianne Design. Door het raster met foamstrips op te plakken krijg je direct wat meer diepte in je kaart. Het leuke elfje is druk bezig met het bezorgen van de cadeautjes. De tekst goede Feestdagen zit in de nieuwe stempelset wensen voor u.

De nieuwe A6 mal Stamps & Frames mag niet ontbreken in je collectie. Deze mal heeft een leuk formaat en kun je opbouwen in verschillende lagen. Anouk heeft hierbij ook de nieuwe mal Winter Rectangles gebruikt. Door Structuurpasta te gebruiken i.p.v. de mal te embossen komen de sneeuwvlokken nog beter naar voren op de kaart en lijkt het alsof het elfje echt in de sneeuw staat, hoe leuk is dat!

Bij de A6 mal zitten ook nog vier kleinere frames waar je bijvoorbeeld je teksten op kunt stempelen. De nieuwe stempel wensen voor u kun je gemakkelijk zelf aanpassen en combineren met elkaar door maar een gedeelte van de tekst te stempelen zoals Anouk op bovenstaand kaartje heeft gedaan.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag