• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Good food, good mood

271 keer gelezen

Als basis heeft Natalie uit soft finish cardstock 2 x een basis planner pagina gestanst. Deze pagina’s hebben een mooie ondergrond gekregen met een stencil en 3 verschillende groene tinten inkt van Harmony. De buitenranden heeft Natalie wat donkerder gemaakt en naar binnen toe lichter. Alle onderdelen van de ECD foodtruck zijn uit verschillende kleuren cardstock gestanst. Het bovengedeelte van de truck heeft ze uit designpapier Bellerose Pink van ECD gestanst.  Ook heeft Natalie verschillende delen van de foodtruck accessoires gestanst uit gekleurd cardstock. 

Natalie heeft vier verschillende stempel teksten gebruikt uit de ‘Good Food Good Mood’  stempelset. Deze zijn met zwarte embossing poeder op verschillende tickets gestempeld. Hierdoor kan de afbeelding die op twee tickets staat gemakkelijk worden ingekleurd met een penseel, Memento inkt en wat water. Dan wordt de foodtruck op één planner pagina geplaatst en de foodtruck accessoires en het meisje op de andere planner pagina. Tenslotte heeft ze de tickets geplaatst,  waarbij sommige tickets als tabs worden gebruikt. Als laatste heeft nog wat witte accenten aangebracht met een Signo pen. 

Jolanda is ook aan de slag gegaan met de Goodiebag good food, good mood en heeft bovenstaand kaartje ermee gemaakt. Ze heeft hierbij het nieuwe knipvel So Cool van Bella Lul gebruikt.

Wil je alles tegelijk bestellen van de nieuwe release van ECD? Dan hebben we voor jullie ook een leuke goodiebag gemaakt met een korting.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag