• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Great Gnomes

2260 keer gelezen

Karin is al aan de slag gegaan met de nieuwe collectie Great Gnomes van Findt it. In deze blog willen we jullie graag vertellen hoe Karin onderstaande kaart heeft gemaakt en hoe ze de Dutch Doobadoo mal heeft verlengd. Onderaan deze blog vinden jullie alle gebruikte producten weer op een rijtje.

Voor de basis van haar kaart heeft Karin de Fold Art Mason Jar van Dutch Doobadoo gebruikt. Karin heeft deze mal qua hoogte aangepast aan het designpapier. Je pakt een stuk wit cardstock van 30 x 21 cm en rilt dit op 10 en 20 cm. Het nieuwe designpapier Great Gnomes is 20,3 x 20,3 cm en de Dutch Doobadoo mal is 17 cm. Karin heeft dus aan de onderkant de mal verlengd met 4 cm. De hoeken heeft Karin afgerond met een hoekpons.

Alle leuke plaatjes komen uit de nieuwe knipvellen van Find It. Karin heeft de plaatjes opgebold met de bloemenvormset van Marianne Design en deze verhoogd opgeplakt met collal 3D kit. Zo krijg je diepte in je kaart en komen de Gnomes meer tot leven. De leuke tekstballonnen die Karin heeft gebruikt komen uit het mask art slimline spatter van Dutch Doobadoo. In dit mask art zitten heel veel verschillende tekstballonnen die je kunt verwerken op je kaartjes. De teksten in de ballonnen komen uit de nieuwe stempel cheers van CraftLab.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Great Gnomes”

  1. horsmeier schreef:

    Geweldig, wat mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag