• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Happy Blue Birds

2314 keer gelezen

Woensdag 21 februari was Monica bij ons in de winkel voor een demo met de nieuwe collectie Happy Blue Birds van Find It. Voor onderstaand kaartje heeft Monica de Dutch Doobadoo Fold Art 2-luik gebruikt. Op designpapier heeft ze een achtergrondje gemaakt met het Mask Art Autumn leaves, de witte structuurpasta en de glitter Love van Dutch Doobadoo.

Voor het kaartje hieronder heeft Monica de Dutch Doobadoo Card Art Marrakech gebruikt. Deze mal lijkt op een vogelkooitje en past dus perfect bij deze leuke lijn van Find It. In het midden van het kaartje heeft ze het frame Happy gebuikt en op de achtergrond met de kleur Midnight van Harmony en het Mask Art Veren van Dutch Doobadoo een subtiel achtergrondje gemaakt. De mooie vogel is een plaatje van één van de knipvellen uit de collectie Happy Blue Birds. De tekst op het kaartje komt van de stempel Voorjaar van Bella Lulu.

Voor de twee volgende kaartjes heeft Monica ook de Card Art Marrakecht gebruikt, duidelijk een favoriete mal van Monica. Op het linker kaartje heeft ze een subtiel achtergrondje op designpapier gemaakt met het Mask Art Grunge Circles van Dutch Doobadoo. Ze heeft hiervoor de kleur inkt Midnight van Harmony gebruikt. Het plaatje en label komen van de bonus vellen uit het papierblokje Happy Blue Birds.

Voor het rechter kaartje is Monica weer aan de slag gegaan met de witte structuurpaste en de glitter van Dutchdoobadoo. De oranje kleur glitter komt uit de set glitters Wild Flowers. Voor deze achtergrond heeft Monica het Mask Art Slimline 2 gebruikt. De achtergrond heeft ze gemaakt met de kleuren Orange en Ocean Blue van Harmony. Onder aan het blog vind je de video van het rechter kaartje die Monica tijdens de demo live heeft gemaakt.

Voor de twee onderstaand kaartjes heeft Monica de Essentiels Nested Squares van Craftlab gebruikt. Op het linker kaartje heeft ze met de kleuren inkt Pink Tulip en Midnight van Harmony eerst een achtergrondje gemaakt en daarna het Mask Art Grunge Cirkels van Dutch Doobadoo er overheen gezet met de kleur Midnight van Harmony.

Voor het linker kaartje heeft Monica een achtergrond gemaakt met de kleuren inkt Orange en Ocean Blue van Harmony en het Mask Art Slimline 2 van Dutch Doobadoo. De tekst gefeliciteerd is één van de Wordz stansjes van Craftlab.
Voor alle kaartjes heeft Monica voor de stansjes het papier blok Happy Blue Birds solid colours van Find It uit de goodiebag gebruikt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Happy Blue Birds”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtige creaties! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag