• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Heel veel zonnestralen

2285 keer gelezen

De nieuwe CraftLab release ligt vanaf vrijdag in de winkel. Jolanda heeft voor jullie al een video gemaakt met deze nieuwe collectie. Deze video staat op ons Noor & Zo YouTube kanaal, de link naar deze video vind je onderaan deze blog.
De nieuwe CraftLab release is lekker zomers, daar zijn we ondertussen wel aan toe. Tijdens het Friendz Festival op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zal Jolanda ook een demo geven met deze nieuwe collectie.

Jolanda heeft deze keer een grote kaart gemaakt van 18,5 x 18,5 cm. Het designpapier op Jolanda haar kaart is in de wolken van Bella Lulu. Jolanda heeft de tekst zomer op het designpapier gemaakt met het nieuwe stencil van CraftLab. Het woord zomer heeft ze op kleur gebracht met de inktjes van Studio Light. De leuke hangmat heeft Jolanda gemaakt met twee delen van de luchtballon van CraftLab. Deze heeft ze vastgemaakt aan de nieuwe palmbomen die ook aan het einde van de week in de winkel liggen. Natuurlijk ligt onze Nelly lekker te chillen in de hangmat. De teksten op Jolanda haar kaart zitten bij het nieuwe stencil zomer.

Ook Chantal is al in zomerse sferen, voor de basis van onderstaande kaart heeft ze de nieuwe hotfoil mal sunburst gebruikt van CraftLab. Net als Jolanda heeft ze eerst de tekst zomer op haar kaartje gemaakt en daarna heeft ze een leuk tafereeltje gemaakt met ons nieuwe Friendz diertje Nelly in de hoofdrol. Nelly zit lekker onder de palmboom van een ijsje te genieten. Wisten jullie dat in de nieuwe accessoire set summer allemaal zomerse producten zitten die je bij alle Friendz diertjes kunt gebruiken? In deze set zit leuke badkleding, ijsjes maar ook een stoere pet en verschillende zonnebrillen.

Een hangmat kun je ook maken met de nested circles van CraftLab zoals Chantal op onderstaand kaartje laat zien. Lekker chillen in een hangmat, wie wil dat nou niet? De hangmat kun je aan de palmbomen vastknopen met de strik van de draagdoek uit de baby accessoire set. Met de nieuwe borderz stansmal maak je een leuk strandje. De tekst you’re so cool komt uit de nieuwe stempelset stay cool.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Heel veel zonnestralen”

  1. horsmeier schreef:

    Geweldig zomerse kaart! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag