• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5618 artikelen

Hello fall

1630 keer gelezen

De herfst laat dit jaar een poosje op zich wachten. Maar we zijn natuurlijk al wel gestart met het maken van herfstkaartjes. Jolanda heeft in een LIVE onderstaand drieluik gemaakt. Er is namelijk onlangs een nieuw Bella Lulu knipvel uitgekomen met het thema Hello Fall, boordevol gnooms in herfstthema.

Op dit knipvel verzamelt de gnooms familie een mand vol maiskolven. Er is ook een stans van een maiskolf van Marianne Design dus die heeft Jolanda gecombineerd met deze plaatjes. De borderz stansen van CraftLab zijn gebruikt als gras en struikjes.

Op een herfstkaartje is het ook leuk om een wolkjesachtergrond te maken in een afwijkend kleurtje. Jolanda heeft hier de kleur peanuts brittle voor gebruikt. En wist je ook dat dit leuke knipvel van Bella Lulu weer precies past bij het blok designpapier welcome fall van Marianne Design?

Ook Corry is aan de slag gegaan met ditzelfde knipvel maar heeft er in haar geheel eigen stijl een kaartje mee gemaakt. Op de achtergrond heeft ze een mask stencil met vierkantjes verwerkt met de zwarte structuurpasta van Dutch Doobadoo. Als je dit combineert met zwarte standjes zoals de polaroid krijg je een stoer effect.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

2 reacties op “Hello fall”

  1. horsmeier schreef:

    Supermooi allemaal, groetjes Betha

  2. Creamiekie (Annemiek) schreef:

    Welke mal is van de paddestoelen die zie ik er niet bij staan.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag