• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Herfstgroetjes

529 keer gelezen

Vorige week heeft Anouk weer een demo gegeven in de winkel met de nieuwste collectie van Marianne Design. Vandaag willen we jullie in deze blog de leuke herfstkaartjes laten zien die Anouk heeft gemaakt. In de augustus collectie zitten verschillende artikelen voor het maken van leuke herfstkaartjes. Op onderstaand kaartje heeft Anouk als basis de spotlight mal notebook & tabs gebruikt. Het leuke papier komt uit het nieuwe papierblok Winter Hygge waar behalve winterse printjes ook verschillende printjes voor de herfst inzitten. Met de bruine kleuren in het blok heeft Anouk de egel gemaakt waardoor alle kleuren ook weer perfect bij elkaar passen. De zonnebloemen die het egeltje in de handen heeft is een nieuwe mal van Marleen, in deze mal zit ook de mais die jullie op de achtergrond zien. Leuk om zo met elkaar te combineren op een kaartje.

Nieuw deze maand is sunflower doilly. Op onderstaande kaart heeft Anouk de helft van de zonnebloem gebruikt en hier een A6 kaartje mee gemaakt. De basis is de stamp & frames mal van vorige maand. Door een gekleurd designpapier als achtergrond te gebruiken steekt de zonnebloem goed af. Achter de zonnebloem piept het egeltje uit die een bosje zonnebloemen vast heeft. Anouk heeft met de glossy pen van Studio Light ook nog wat waterdruppels op de zonnebloem gemaakt. Door met de signo multiliner accentjes in het hart van de zonnebloem te maken lijkt hij net echt.

De A6 raam stans van Marianne Design mag echt niet ontbreken in je collectie want deze mal is zo veelzijdig. Op onderstaand kaartje heeft Anouk ook een herfsttafereeltje gemaakt met het lieve egeltje, de kleine zonnebloemen en de mais. Het egeltje heeft op dit kaartje een bosje lavendel vast die Anouk aangepast heeft aan de kleuren van de kaart. Een tekst erop en je kaartje is klaar.

De groene tinten die Anouk heeft gebruikt voor de mais komt uit het papierblokje de natuur in van Marleen. In deze set zitten ook weer gele kleuren voor het maken van de kleine zonnebloemen. Alle bruine tinten komen uit het nieuwe papierblok Winter Hygge.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag