• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5254 artikelen
  •    

Het is jouw verjaardag

1990 keer gelezen

De Paasdagen liggen weer achter ons dus de hoogste tijd om weer aan de slag te gaan met het maken van kaartjes in andere thema’s. In deze blog laten we jullie twee kaartjes zien die Gerlinde heeft gemaakt.

Gerlinde kan heel goed verschillende merken met elkaar combineren zoals CraftLab met Marianne Design of met Dutch Doobadoo. Op onderstaand kaartje heeft ze voor de basis een tekenmal uit de knippen en plakken met Jaap met het thema with Love gebruikt. Uit de nieuwste knippen en plakken met Jaap met het thema jungle heeft Gerlinde het designpapier en de teksten gebruikt. De leuke olifantjes zijn van Marianne Design en op dit tweeluik zie je dat je de olifantjes in verschillende houdingen kunt maken.

Nog een paar bloemetjes en blaadjes op de kaart maken dit leuke jungle kaartje helemaal af.

Het huisje van CraftLab is zo een veelzijdige mal, die mag gewoon niet ontbreken in je collectie. Dit huisje kun je voor heel veel verschillende gebouwen gebruiken. Gerlinde heeft er in combinatie met het treintje van CraftLab een stationnetje van gemaakt, hoe origineel weer bedacht.

Voor de basis heeft Gerlinde een vierkante kaart gesneden. Door verschillende laagjes gras voor het station te maken en hier het treintje tussen te plaatsen krijg je direct een leuk 3D effect. De machinist vandaag is Benjamin en die heeft wel zin in een ritje. De tekst station heeft Gerlinde gestempeld met de alfabet stempel van CraftLab, een ideale stempel want zo maak je zelf altijd de teksten die je nodig hebt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Het is jouw verjaardag”

  1. horsmeier schreef:

    Geweldig leuke kaartjes! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag