• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Het is lente

1811 keer gelezen

Jullie hebben ze vast al veel voorbij zien komen, de nieuwe achtergrondvellen van Bella Lulu. We hebben al twee verschillende achtergrondvellen in ons assortiment in het thema voorjaar en in het thema farm. De meiden zijn er al allemaal mee aan de slag gegaan en vandaag willen we jullie in deze blog een aantal kaartjes laten zien.

Het eerste kaartje is gemaakt door Gerlinde. Voor de basis van haar kaart heeft Gerlinde de stitched slimline mal van CraftLab gebruikt. Het knipvel heeft Gerlinde iets kleiner gesneden zodat het precies past op de mal van CraftLab. De lieve lammetjes van Marianne Design die springen vrolijk in het rond, zijn ze niet lief? De wolkjes zijn van CraftLab, door ze aan de zijkanten en bovenkant gelijk te laten lopen met het knipvel kun je toch een aantal wolkjes kwijt op de kaart zonder dat je teveel van het achtergrondvel wegneemt. De tekst ”het is lente” komt uit de stempelset Pasen en lente van Nellie Snellen.

In het knipvel voorjaar van Bella Lulu zitten 3 verschillende achtergronden. Whitley heeft op onderstaand kaartje weer een andere achtergrond gebruikt. Ook Whitley heeft de wolkjes van CraftLab gebruikt op haar kaartje. In het gras zit het leuke olifantje van Marianne Design met een bloemetje in de slurf. De tekst die Whitley heeft gebruikt komt uit de stempelset voorjaar van Bella Lulu. Door het olifantje roze wangetjes te geven en wat accenten aan te brengen met een signo pen wordt hij nog leuker.

Natalie heeft op haar kaart het achtergrondvel in een shadowbox gebruikt. Door in het midden een stuk vellum te plakken met een tekst en daar het schaapje van Elizabeth Craft Designs achteruit te laten piepen krijg je nog meer diepte in de shadowbox. Met de taperunner vellum kun je zonder dat je lijmresten ziet je vellum vastplakken op al je projecten. Voor de afwerking heeft Natalie nog de bomen van CraftLab en wat bloemetjes op haar shadowbox verwerkt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Het is lente”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtig allemaal! Je krijgt zin in de lente met deze kaartjes, nu de zon en temperatuur nog! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag