• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5434 artikelen

Hobby festijn Circus

986 keer gelezen

Aanstaande vrijdag 30 juni staat er weer een nieuw online hobby festijn gepland. Deze keer is het thema circus, dat belooft een kleurrijke dolle boel! Natuurlijk hebben we al wat voorbeelden van jullie met deze nieuwe collectie van Dutch Doobadoo.

Hier zie je de build up clown verwerkt op de nieuwe shape art ivo en de tekst circus. De shape art mallen zijn dus ook goed met de andere mallen van Dutch Doobadoo te combineren. Met een witte signo marker en zwarte multiliners kun je wat extra accenten aanbrengen zodat de clown nog meer gaat spreken.

Ook de circus tent komt uit de nieuwe collectie. Door de verbindingen aan de buitenkant kun je de circustent dubbel maken en blijft hij staan. Zo maak je een doorkijk zodat het een echte tent lijkt. De ballen waar de clown mee jongleert kun je maken met de cirkel ponsset van Vaessen.

Er zullen weer verschillende lives zijn deze dag. Waarvan je de tijden één dag voor het event in onze Noor & Zo facebook groep kunt vinden. Ook worden ze nog in onze nieuwsbrief vermeld. De goodiebag kun je natuurlijk nog bestellen. De waarde van de goodiebag zit inmiddels op 43,99 en je shopt deze voor 19,99 zolang de voorraad strekt.

De video’s van kun je later terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag