• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Hobby Festijn Garden of Harmony

343 keer gelezen

Wat heerlijk om weer eens een online feestje te vieren in vintage stijl. Onze dames hebben voor jullie weer leuke creaties gemaakt met de papierlijn Garden of Harmony van Craft O’Clock. We trappen af met de kaart van Jolanda. Neem als basis een stuk cardstock van H 20,5 x B 19 cm en ril deze op de korte kant op 8 cm. Snijd vervolgens designpapier 18,5 x 12 cm en 18,5 x 7,5 cm (deze laatste 2 keer).

We hebben het merk Card Deco onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Mooie basismallen voor een betaalbare prijs. Jolanda heeft op haar kaart labels gemaakt met de mal bullet fishtail label.

Onderaan deze kaart is een pocket gemaakt door een stukje cardstock van H 6 x B 11 cm. De verdere uitwerking van de kaart kun je weer terugkijken op de video onderaan dit blogbericht.

Voor de kaart van Monica heb je de onderstaande maten cardstock en designpapier nodig.
Zwart Cardstock: 2x 21 x 17,5 cm, deze ril je op de korte kant op 1 cm en 6 cm. 1x 5 x 21 cm.
Wit cardstock: 3x 20,5 x 4,5 cm en 2x 20,5 x 9.5 cm.
Designpapier: 3x 20 x 4 cm en 2x 20 x 9 cm.

Monica heeft van de Slimline window van JMA een shaker gemaakt. ze heeft hierin de Flowerpearls in het zwart en wit van Dress my craft gedaan en de lila van Nellie’s Choice. De mooie randen aan de zijkanten van haar kaart konen uit de set Lace borders van JMA. In de video laat Monica zien hoe ze deze kaart heeft gemaakt.

De video van Monica kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal:

De videos kun je later terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag