• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5545 artikelen

Hobby festijn sea you

637 keer gelezen

Wij zijn gek op het zeethema dus we kunnen ons hart ophalen met deze nieuwe release van CraftLab. Jolanda heeft er deze zondagochtend dit zonnige kaartje mee gemaakt. De zonnestraaltjes zijn gemaakt met een waterpenseel van Studio Light en Harmony inkt in de kleur honey pot.

Kijk Jasmine lekker genieten in de zee, dobberend op de golfjes. De golven is een nieuwe Borderz stans van CraftLab. Jolanda heeft ze op kleur gemaakt met Harmony inkt in 3 kleurtjes namelijk oasis, parakeet en lagoon. In de video van Jolanda zie je hoe ze deze golfjes maakt.

De video van Jolanda kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Daisy heeft een leuk model gemaakt met de nieuwe stitched slimline mal van Craftlab. Het is een doorkijk kaart met de schattige Craftlab zeedieren. Ze heeft de zeedieren tussen de golven gezet ook uit de nieuwe Craftlab collectie. Alle kleuren zijn gemaakt met de harmony inkten van Spectrum Noir. Deze reageren ook met water waardoor je de mooie effecten krijgt.

De video van Daisy kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

En als laatste heeft ook Whitley een leuke live gegeven met het pakket sea you. Henri geniet van de zonsondergang. De zonsondergang heeft ze gemaakt met het sunray mask van Studio Light. Die kun je natuurlijk perfect combineren met de golven en strand mal van Craftlab. De tekst en schelpen maken het kaartje helemaal af.

De video van Whitley kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag