• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Hobby Festijn Silhouette stempelen

287 keer gelezen

Wat was het weer een gezellige online dag afgelopen zaterdag bij de het silhouet stempelen. Wij vinden het heel leuk om kaartjes te maken met de silhouet stempels van StudioLight. Jolanda heeft op haar kaartje met de Harmony water inkten een achtergrond gemaakt. De basis van haar kaartje heeft ze gemaakt met de Essentials scallop square van Creative Craftlab.

Daisy heeft voor haar kaartjes met deze goodiebag ook Harmony inkten gebruikt voor haar achtergronden. Ze heeft weer hele andere technieken laten zien dat Jolanda. De video van Daisy kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

In haar live liet Daisy deze kaartjes zien die ze ook heeft gemaakt met de Goodiebag Silhouet stempelen en de Harmony water re-active inkten. Voor deze kaartjes heeft Daisy voor de basis de Essentials Tag van Creative Craftlab gebruikt.

Onderstaande kaartjes heeft Jolanda ook gemaakt met de nieuwe silhouet stempels van StudioLight en de water re-active inkten van Harmony.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag