• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5424 artikelen

Hobby Festijn USA

336 keer gelezen

Wat was het afgelopen zondag weer een gezellig online feestje met het Hobby Festijn USA. Alle meiden hebben weer toffe kaartjes gemaakt in hun live. Jolanda heeft met de Crafty Kit USA van Dutch Doobadoo onderstaand kaartje gemaakt en er de Friendz Auto van Creative Craftlab bij gebruikt. In de auto zitten de gnoompjes van het knipvel USA van Bella Lulu. De video van Jolanda kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Monica heeft voor dit online feestje de Dutch Doobadoo Card Art Dobbelstenen gebruikt. In de dobbelstenen heeft ze een shaker gemaakt met de kleine shaker circle en bijpassende blister van StudioLight. Het designpapier en de leuke gnoompjes komen uit de Crafty Kit USA van Dutch Doobadoo. De video van Monica kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag