• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Hobby Festijn Valentijn

204 keer gelezen

Over een aantal weken is het alweer zover: Valentijnsdag! We hebben onlangs alweer een online festijn georganiseerd voor jullie met daarin heel veel inspiratie voor valentijnskaartjes. Centraal deze keer staan de sweet polar bears uit de nieuwe release van Dutch Doobadoo. De eerste workshop werd gegeven door Jolanda en zij heeft deze kaart gemaakt.

In de goodiebag zaten een hele hoop leuke nieuwe Dutch Doobadoo mallen waaronder de shaker square en daar is Natalie mee aan de slag gegaan. Ze heeft er een luxe pocketkaart met labels van gemaakt. De video van Natalie kun je terugkijken op ons YouTube kanaal.

We hebben hier nog even het boodschappenlijstje van de kaart van Natalie:
Cardstock:

2 × de Dutch Foldcart art square uittekenen en knippen (zonder het gat!)
4 × 14 – 5 cm
Designpapier:

4× het deel van dezelfde Dutch Doobadoo mal met de boogjes
– 2 × 10,5 – 13,5 cm
Hoe je deze kaart verder maakt kun je {HIER} bekijken in de stap voor stap video.

Hierboven het kaartje dat Monica voor het Hobby Festijn Valentijn heeft gemaakt. Voor de basis van haar kaartje heeft Monica ook de Dutch Doobadoo Fold Art Square gebruikt. Aan de voorkant heeft ze een shaker gemaakt met de producten van Studio Light. Aan de binnenkant tussen het gras staat Dusty met een liefdesbrief. De video van de LIVE van Monica kan je {HIER} terugkijken op ons YouTube kanaal.

Hierboven het kaartje van Antoinette van het Hobby Festijn Valentijn. Antoinette heeft de Dutch Doobadoo Card Art Chocolate box, de Build Up Cupido en de Slimline Crafty Kit Sweet Polar Bears. De video van Antoinette kan je {hier} terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag