• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Hoera 2 jaar

1855 keer gelezen

Wisten jullie dat Dutch Doobadoo ook iedere maand een stencil van een groot cijfer uitbrengt? In de laatste release is het cijfer 2 uitgekomen en daar heeft Gerlinde deze leuke verjaardagskaart mee gemaakt. Van het cijfer 2 kun je een dubbele kaart maken maar zoals Gerlinde in deze blog laat zien kun je het stencil ook heel leuk op een kaart verwerken.

Voor de basis heeft Gerlinde een drieluik gemaakt met het witte cardstock van Bella Lulu. Om de kaart heen heeft ze een banderol gemaakt zodat de kaart ook dicht kan. Het vrolijke designpapier get this party started van Dutch Doobadoo past natuurlijk perfect bij dit feestelijke kaartje.

Op de banderol op de voorkant van de kaart heeft Gerlinde de shaker circle van CraftLab gebruikt met Ted erop. Gerlinde heeft alle letters beplakt met verschillende kleuren uit het designpapier. Ontzettend mooi hoe de kleuren van de tekst overeenkomen met de kleur van de ballonnen uit het designpapier.

Aan de binnenkant van de kaart heeft Gerlinde het grote stencil 2 geplakt met twee feestelijke Tedjes erachter. Het cijfer heeft ze verhoogd opgeplakt zodat het cijfer mooi naar voren komt. Ook Frenkie en Benjamin mogen niet ontbreken op het verjaardagsfeestje. De tekst hoera en jaar heeft Gerlinde gemaakt met het striped alfabet van CraftLab. Frenkie en Benjamin houden allebei stevig een letter vast. De feesthoedjes komen uit de party set van Craftlab.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Hoera 2 jaar”

  1. horsmeier schreef:

    Schattige kaart! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag