• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Hoera voor jou

1818 keer gelezen

Vandaag ligt de eerste Classics collectie van Creative CraftLab in de winkel. Gerlinde en Corry zijn al aan de slag gegaan met de producten uit deze nieuwe collectie. In deze blog willen we jullie graag al wat inspiratie laten zien met deze nieuwe classics producten.

Het eerste kaartje is gemaakt door Gerlinde. Voor de basis van haar kaart heeft Gerlinde de nieuwe essentials tag large gebruikt en hierop heeft ze de kleinere tag van craftlab geplakt. Zo kun je goed het verschil zien tussen beide tags. Bij het nieuwe designpapier Aurelia hebben we ook passend cardstock en hiermee heeft Gerlinde de bloemen gemaakt die ook aan het einde van de week in de winkels ligt. De nieuwe stempel mijlpaal mag ook niet ontbreken op Gerlinde haar kaart. Het nieuwe hempcord van studiolight door beide tags maakt het kaartje helemaal af.

Ook Corry heeft de nieuwe tag gebruikt voor de basis van haar kaart. In het midden van haar kaart heeft Corry de nieuwe essentials mal Elvira van craftlab geplakt. Aan de zijkant van haar kaart heeft Corry een mooi setje bloemen gemaakt. De bloemen heeft Corry op kleur gemaakt met memento inkt. Door de kleur van de bloemen aan te passen aan de kleur van het designpapier krijg je weer een mooi geheel.

Ook het laatste kaartje van Corry is gemaakt met de nieuwe tag. Door de tag te stansen uit designpapier in plaats van uit cardstock krijg je weer een hele andere uitstraling. Op de kleinere tag heeft Corry de nieuwe stempel mijlpaal gestempeld. De bloemen en de vlinders op Corry haar kaart komen uit het nieuwe designpapier aurelia.

En wil je de hele nieuwe classics collectie van CraftLab bestellen schaf dan de combideal aan en pak je voordeel!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Hoera voor jou”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtig, wat een mooie creaties met de nieuwe Craftlab! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag