• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Holy moly I love you

2803 keer gelezen

Aanstaande woensdag is het Valentijn en natuurlijk zijn we nog druk bezig met het maken van Valentijnskaartjes. Wisten jullie dat we deze week ook een hele leuke spotlight hebben voor het maken van de leukste Valentijnskaartjes? Jolanda heeft er LIVE dit leuke kaartje mee gemaakt. De video kun je weer terugkijken op ons Noor en Zo youtube kanaal, de link vinden jullie onderaan deze blog.

Voor de basis heeft Jolanda de spotlight stans love hearts gebruikt van Studiolight. Deze mal shop je nu met 50% korting van 17,99 voor 8,99 zolang de voorraad strekt. Het designpapier van Craftlab is bundle of joy en deze kleuren in het designpapier passen perfect bij de uitgestanste hartjes die in de spotlight mal zitten. Deze hartjes heeft Jolanda gestanst uit het nieuwe pastel cardstock van Bella Lulu.

Het koetje uit het nieuwe knipvel mooo van Bella lulu zit lekker in het gras omringd door heel veel lieve hartjes. De tekst holy moly i love you is een nieuwe stempel van Craftlab die vanaf vrijdag 16 februari in de winkel ligt. Zo een lief Valentijnskaartje wil toch iedereen wel ontvangen!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag