• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Huisje, boompje, feestje

1809 keer gelezen

De nieuwe CraftLab collectie ligt sinds afgelopen vrijdag in de winkel. Jolanda en Gerlinde hebben weer leuke kaartjes gemaakt met het nieuwe huisje van Craftlab. In deze blog vertellen we jullie hier meer over.

Onderstaand kaartje is gemaakt door Jolanda. Ze heeft er een kleurrijke kaart van gemaakt met Carlos in de hoofdrol. Carlos is maar wat blij met zijn nieuwe snoephuisje. De bomen, het gras en de stempel komen ook allemaal uit deze nieuwe release. Alle felle kleuren komen uit het paperpad bright van Studio Light. Door 4 kleuren steeds terug te laten komen op haar kaart is het een vrolijk geheel geworden. Wie wil nou niet verrast worden met een huisje, boompje, feestje kaart?

Onderstaand kaartje is gemaakt door Gerlinde. Voor de basis heeft Gerlinde de nested squares van craftlab gebruikt. Het mooie designpapier is het nieuwe paperpad Moo-rvelous. Zo zie je dat je dit paperpad niet alleen voor koeienkaartjes hoeft te gebruiken. Het huis krijgt een sjieke uitstraling door het dak, de deur, kozijnen en bakstenen uit één effen kleur te stansen. Ook Gerlinde heeft op haar kaart de nieuwe bomen en grasrand gebruikt. De leuke bloemen op de vensterbank komen uit de shadowbox van Craftlab.

De tekst een nieuw huis heeft Gerlinde gemaakt met de alfabet stempel van craftlab. Zo maak je in een handomdraai elke gewenst tekst voor op je kaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag