• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Jippie vakantie

454 keer gelezen

Ook in het noorden van het land is de zomervakantie begonnen dus we gaan allemaal lekker vakantie vieren. Met de leuke collectie Designed by Anna van Find it maak je de leukste vakantiekaartjes. Gerlinde heeft op onderstaand kaartje al een leuk vakantie tafereeltje gemaakt met Dean Duck in de hoofdrol. Kijk ze eens lekker genieten bij het kampvuur.

Regen hoort helaas ook bij de zomervakantie maar dat mag de pret niet drukken. Dean Duck stampt gewoon lekker in de plassen. er is ook een leuke accessoireset uitgekomen, hierin zit onder andere de paraplu en regenlaarsjes voor Dean Duck. Bij de stansmal van de tent zitten ook nog heel veel leuke accessoires voor op vakantie. Die mag dus niet ontbreken in je collectie.

Na regen komt zonneschijn en natuurlijk is alles leuker in de zon. Dean Duck is met zijn vriendjes neergestreken aan zee en heeft hier zijn tentje opgezet. Met het Mask art wolken van Dutch Doobadoo maak je zelf in een handomdraai een mooie achtergrond. Het leuke zonnetje zit in de mini slimline regenboog mal van Craftlab waar ook de basis mee is gemaakt.

In het papierblokje Splash zit ook deze leuke achtergrond van een vijvertje in het park. Dean Duck is weer lekker aan het genieten met zijn vriendjes in het water. De paraplu kun je natuurlijk ook als bootje gebruiken. Met de stansmal regendruppels maak je losse regendruppels in verschillende formaten, hoe leuk is dat. Nu hopen dat de zon weer snel gaat schijnen en iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag