• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Jippie

186 keer gelezen

Jippie, de nieuwe CraftLab release komt er weer aan. Vanaf vrijdag 2 juni ligt deze nieuwe collectie weer bij ons in de winkel. En dat is ook meteen de aftrap van ons Friendz Festival. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni organiseren we grootse open dagen in de winkel met veel demonstraties van alle bekende merken. Kom dus gezellig langs als je zin hebt.

Jolanda zal zelf ook een demo geven en dat is natuurlijk met de nieuwe CraftLab collectie. Ons nieuwe vriendje Henri en zijn onderwatervriendjes zullen ook van de partij zijn. Je kunt als je wilt deze collectie alweer in pre-order bestellen voor afhalen op ons Friendz Festival of voor opsturen. Je vindt alle artikelen onderaan dit blog.

We krijgen in deze release ook weer een hele toffe Essentials slimline stans met heel veel mogelijkheden. Ook dat laten we allemaal zien tijdens ons Festival.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag