• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Jungle Party

219 keer gelezen

Zaterdag 8 april hadden wij het online feestje jungle party. Monique heeft onderstaand kaartje gemaakt met het papier uit deze goodiebag. Het is een leuke set met allemaal jungle prints die goed te combineren zijn met de stansen die in deze set zitten zoals de jeep en de jungle layout stans van Craftlab.

De video van Monique kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Ook onderstaande kaartje heeft Monique met de goodiebag gemaakt. Zie je hoe veelzijdig de kit is. Bij deze 2 kaartjes heeft ze beide uitdrukvellen erbij gecombineerd. De diertjes passen namelijk weer erg leuk in de stans van de jeep. Wat zullen de ontvangers blij verrast zijn met deze mooie kaartjes!

Natalie is ook met deze kit aan de slag gegaan en heeft verschillende kaartjes gemaakt. Deze zullen we later ook nog aan het blog toevoegen.

De video van Natalie kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag