• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5331 artikelen
  •    

Keep calm

747 keer gelezen

Vandaag in deze blog willen we graag een aantal kaartjes delen die Corry gemaakt heeft met de nieuwe CraftLab release die eraan gaat komen. Natuurlijk staat Olaf in de hoofdrol!
Onderaan deze blog kun je alle nieuwe artikelen van CraftLab in pre-order bestellen. Vanaf vrijdag 14 juli ligt deze nieuwe collectie bij ons in de winkel.

Olaf de sneeuwpop staat te genieten in de sneeuw. Corry heeft ook de nieuwe bomen en het hekje op de kaart gecombineerd. De achtergrond maak je makkelijk met inkt en het wolken mask van Dutch Doobadoo. Hoe je dat kan maken vindt je op diverse filmpjes terug op ons YouTube kanaal. De tekst is gestempeld met de nieuwe set kerst stempels waarbij ook Ted van de party is.

Olaf kun je natuurlijk ook combineren met de Craftlab friendz sets zoals de notenkraker. Die past ook weer helemaal bij het kerst thema van deze kaart. Op achtergrond zie je de trein al klaar staan met kadootjes. Op de trein heeft Corry de drip rand gebruikt voor een sneeuwlaag.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag