• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Kerstige groetjes

1823 keer gelezen

Sinds kort is ook Whitley team van het Dutch Doobadoo team, en wij zijn heel blij dat ze ons team wil komen versterken. In deze blog laten we zien hoe zij in haar eigen stijltje kerstkaarten maakt met de materialen van Dutch Doobadoo. De basis voor al deze kaarten is de knippen & plakken met Jaap in het thema Dear Santa. De snelweg heeft ze gemaakt met een stansmal van Sweet Stories die je ook onderaan deze blog kunt vinden.

Whitley heeft de knippen & plakken gecombineerd met wat klassiekers van Dutch Doobadoo zoals de Card Art mal van de muts en de kerstbal. Je kunt hiermee in een handomdraai sierlijke kaarten maken.

In de set knippen & plakken zit ook een vel met voorgestanste bannertjes met Nederlandse teksten. Deze hoef je dus alleen maar uit te drukken en op te plakken. Leuk is het als je achter deze teksten een stukje foamstrip gebruikt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag