• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Kliederen met Joyce

1451 keer gelezen

Joyce heeft weer een live gegeven afgelopen week en is aan de slag gegaan met inkt, structuurpasta en glitter embossingpoeder. Hierbij heeft ze een stans & mask stencil uit de Studio Light grunge collectie gebruikt.

Ze heeft uit stempelpapier een cirkel gestanst met de nieuwe Craftlab nested circles set in het grootste formaat. Hierop heeft ze het mask met de harten gelegd en is met 2 kleuren inkt over het mask gegaan.Zo komt het hartpatroon zichtbaar op je stempelpapier.

Hier overheen heeft ze een stippen mask van Dutch Doobadoo gelegd en heeft er witte structuurpasta over gesmeerd. Nu blijf je het hartmotief nog steeds zien. Hier overheen strooit ze embossingpoeder met glitter. Haal beide masks eraf en verwarm de structuurpasta met embossingpoeder. Zo krijg je dat leuke glittereffect. Nog wat opleuken met de stansset en een stempel en je hebt een leuke kaart.

Onderaan deze blog ook nog de stap voor stap video waarin Joyce laat zien hoe deze techniek werkt.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag