• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5253 artikelen
  •    

Lekker Dobberen

1972 keer gelezen

Maritieme kaartjes zijn altijd leuk om te maken, zeker met de leuke producten van Bella Lulu. Jolanda en Corry zijn aan de slag gegaan met het nieuwe knipvel diep in de zee van Bella Lulu. In deze blog vertellen we jullie er graag meer over.

Jolanda heeft zondagochtend LIVE onderstaand kaartje gemaakt en deze video kunnen jullie nu weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De video van deze LIVE workshop vind je onderaan deze blog. Jolanda heeft met het stencil rays van Sweet Stories uit onze magazijn verkoop een achtergrond gemaakt. Dit stencil shop je nu met 50% korting. Ook de leuke onderzeeër van Sweet Stories die Jolanda heeft gebruikt is uit onze grote magazijnverkoop. De golven heeft Jolanda gemaakt met de borderz stans van CraftLab. De plaatjes op Jolanda haar kaartje komen uit het nieuwe knipvel diep in de zee van Bella Lulu.

Ook Corry is aan de slag gegaan met het nieuwe knipvel van Bella Lulu en ze heeft deze leuke pop-up box gemaakt. De pop-up box die Corry heeft gebruikt komt uit de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo. Het designpapier dat Corry heeft gebruikt is ocean calling van Dutch Doobadoo. De pop-up box heeft Corry opgevuld met de leuke zeemeermin en zeediertjes uit het knipvel diep in de zee van Bella Lulu. De tekst beach komt ook uit de ocean calling collectie van Dutch Doobadoo.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Lekker Dobberen”

  1. horsmeier schreef:

    Wat leuk allemaal! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag