• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5323 artikelen
  •    

Lekkere Lunch

1989 keer gelezen

Een van de leuke SALE artikelen van de grote magazijn sale van 21 april is de build-up hamburger van Dutch Doobadoo. Judith heeft er al leuke kaarten mee gemaakt en in deze blog vertellen we jullie hier graag meer over.

Voor de basis van onderstaand kaartje heeft Judith een Slimline mal van CraftLab gebruikt. Het roze designpapier komt uit het paperpad Moor-velous. De build-up hamburger van Dutch Doobadoo heeft Judith met behulp van de tekenmal getekend en uitgeknipt en daarna op kleur gebracht met inkt. Vind je het moeilijk om te inkten dan kun je de hamburger ook knippen uit designpapier. De hamburger kun je zelf verder opbouwen met blaadjes sla, tomaat en kaas. Frenkie brengt de hamburger nog lekker op smaak met ketchup. Het flesje ketchup heeft Judith gemaakt met het nieuwe bierflesje van CraftLab. De tekst lekkere lunch komt uit de stempelset tegoedbon van CraftLab. De hamburger shop je nu nog met 50% korting zolang de voorraad strekt.

In de build-up mal van de hamburger zit ook een milkshake beker die je natuurlijk op verschillende manieren kunt gebruiken. Judith heeft er een lekkere aardbeien mikshake van gemaakt. Benjamin heeft zelf de aardbeitjes geplukt in de tuin. Kijk ze eens samen genieten! De grasrand heeft Judith gemaakt met de borderz mal van CraftLab. De tekst Berry Sweet is ook van CraftLab en is natuurlijk weer heel leuk in combinatie met deze overheerlijke aardbeien milkshake.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “Lekkere Lunch”

  1. horsmeier schreef:

    Zo leuk, heb ook naar dit idee kaartje gemaakt maar dan met Henry. Vond het zo’n leuke kaart! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag