• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Let your dreams be special

1700 keer gelezen

Vandaag willen we jullie in deze blog weer graag 2 kaarten van Judith laten zien met onze vriend Lucas. Lucas is helaas bij ons uitverkocht maar we denken dat velen van jullie hem inmiddels in huis hebben. Als eerste heeft Judith een babykaartje gemaakt op slimline formaat.

De grote tekst BABY is gemaakt met het nieuwe CraftLab alfabet met tekenmallen. Je kunt hiermee mooie hoge smalle letters maken van 9 cm hoog. Lucas en zijn vriendjes zijn verwerkt met de trein van CraftLab.

Op dit tweede kaartje heeft Judith Lucas gemaakt als tweeling, ook met Lucas in spiegelbeeld. Dit doe je door het lijfje van Lucas uit te stansen en vervolgens om te draaien. Op deze manier kijkt hij de andere kant op. Wil je er een babykaart van maken gebruik dan ook eens grasrandjes in een andere kleur voor een verrassend effect.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag