• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Let’s Get Crackin

2804 keer gelezen

Vorige week heeft Christa van der Plaats weer een DEMO gegeven in de winkel met de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo. Het thema deze maand is kleine zeemeermin. Christa heeft vorige week ook live voor inspiratie gezorgd en deze video kun je weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog. Vandaag laten we jullie graag nog een paar kaartjes zien van Christa.

Voor onderstaand kaartje heeft Christa de nieuwe fold art card Wendy gebruikt. Het leuke designpapier zit in de nieuwe crafty kit kleine zeemeermin. In de crafty kit zit weer 12 vel designpapier, 3 stansvellen en een card art stencil van een zeester. In de nieuwe collectie zitten ook 3 stempels van Leonard de krab en twee zeemeerminnen. Die hebben allemaal een plekje gekregen op het kaartje van Christa. De accenten maakt Christa altijd met een signo pen en een blackliner.

Het is ook altijd leuk om oudere mallen van Dutch Doobadoo te gebruiken bij nieuwe collecties. Want deze card art schatkaart past natuurlijk perfect bij het thema van deze maand. En die scharen van Leonard de krab komen goed van pas want hij kan nu zowel de schatkaart als de tekst vasthouden. Ook de 2 zeemeerminnen hebben een plekje gekregen op de schatkaart. Het visnet is een oudere mal van Marianne Design en de tekst jump in an lose yourself komt uit de stansvellen die in de crafty kit zitten.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag