• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Lief, liever, liefst

1704 keer gelezen

Afgelopen zaterdag heeft Anouk een demo gegeven in de winkel met de nieuwe Marianne Design collectie. In deze nieuwe collectie zitten heel veel leuke artikelen voor het maken van Lente kaartjes maar ook voor het maken van Valentijnskaartjes want over een maand is het alweer Valentijn. Vandaag laten we jullie in deze blog de lief, liever, liefst kaartjes van Anouk zien.

De nieuwe hearts in a circle mal is geschikt voor het maken van shakers maar je kunt er natuurlijk ook een collectables diertje uit laten komen zoals Anouk op onderstaand kaartje heeft gedaan. In de demo stond deze keer het lieve olifantje van Eline centraal. In het designpapier fleurige groetjes van Marleen zitten verschillende roze printjes die heel mooi uitkomen bij het grijze cardstock van het olifantje. Anouk heeft op haar kaartje daarom ook verschillende printjes roze gekozen. Onderaan de kaart heeft Anouk de kalender tabs geplakt zodat de ontvanger deze leuke kaart op zijn bureau kan zetten en zo precies ziet welke dag van de maand het is. In de kalender tabs zitten 10 setjes met alle maanden van het jaar. Ook leuk om te gebruiken op een verjaardagskaart en dan de datum van de jarige te omcirkelen.

Anouk is tijdens haar demo ook aan de slag gegaan met de spotlight van het grote alfabet van Studio Light. Op een slimline kaart heeft ze de tekst kus gemaakt want een kus hoort natuurlijk bij Valentijn. Anouk heeft gekozen voor een effen designpapier zodat de letters nog beter naar voren komen, het roze papier komt uit het nieuwe blok pastel van Craftlab. Het olifantje mag ook op deze kaart niet ontbreken en het grijs van de letters komt natuurlijk ook weer terug in het lijfje van de olifant. De bloemetjes op de kaart zitten bij de collectables mal van de olifant.

Ook heeft Anouk voor haar demo nog een cadeautasje gemaakt uit het all inclusive abonnement van Noor en Zo. Het designpapier knippen en plakken met Jaap With Love past natuurlijk perfect bij het thema Valentijn. Anouk heeft de nieuwe hartjesmal 2 keer gestanst uit verschillende kleuren en de roze hartjes later weer teruggeplakt in de mal zodat deze nog beter naar voren komt. Het olifantje heeft een tekst vast uit de set with love en natuurlijk nog een takje met allemaal hartjes. Er hoeven alleen nog lekkere chocolaatjes of iets anders leuks in het tasje en je hebt een leuk cadeautje voor Valentijn.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag